IT-AVDELNINGENS DOKUMENTATIONSWEB

swedish english

<Tillbaka till innehållsförteckning


Tipsa en användare om sidan

Sök bland manualerna i denna grupp:

Hur du kopplar in din utrustning

Denna guide beskriver generellt om hur man kopplar in sin utrustning. Om du har många saker inkopplade kan det underlätta att fotografera dockningsstationen och skärmen.

Bilden nedan visar en dockningsstation av modellen WD15. Det är viktigt att tillhörande strömkabel/adapter ansluts till dockan. Om man förväxlar eller ansluter fel adapter riskeras att dockan inte fungerar på ett korrekt sätt. Adaptern som ska anslutas använder sig av 130W.

Olika skärmkablar passar till olika skärmar och dockor. Nedan är de mest förekommande kablarna.


Bilden nedan visar undersidan av en Dellskärm. Anslut inte skärmkabeln till -Out då det resulterar att man inte får någon bild på skärmen. Om behovet finns för flera USB portar, anslut USB-Type B från skärmen till en ledig USB port till dockan/datorn..Om du har en Logitech Unifying mottagare så rekommenderar vi att mottagaren sitter kvar på samma ställe i samband med flytten.

Nätverkskabeln kopplas in från nätverksuttaget som man oftast finner längs kabelrännan intill väggen. Anslut andra ändan till dockningsstationen. Varje nätverksuttag har sitt eget ID, exempelvis: VJ 01 B51 19. Verifiera anslutningen med att kontrollera att LED-lamporna i dockningsstationen lyser.

Tipsa en användare eller kollega!

Enter value: Captcha

Om du vill tipsa en kollega om den här sidan, fyll i captchan ovan för att komma fram till e-post formuläret.